Welke specerijen activeren je vetverbranding?

Wist je dat bepaalde kruiden en specerijen je vetverbranding activeren? Veel mensen weten dat niet en daarom geef ik je in dit artikel een top 3 van specerijen die helpen bij je vetverbranding. Lees nog even door…
Activeer je vetverbranding
Als je buikvet wilt verbranden is de beste aanpak een combinatie van clean eating, goed bewegen en je mindset aanpassen. Een wonderpil bestaat niet, en zo moet je de kruiden en specerijen in de top 3 ook niet zien. Aan de andere kant: alle kleine beetjes helpen. Dus ook de kruiden en specerijen die je eet.
Als je buikvet wilt verbranden is de beste aanpak een combinatie van clean eating, goed bewegen en je mindset aanpassen. Een wonderpil bestaat niet, en zo moet je de kruiden en specerijen in de top 3 ook niet zien. Aan de andere kant: alle kleine beetjes helpen. Dus ook de kruiden en specerijen die je eet.
Van smaakmakers uit pakjes krijg je juist buikvet…
Steeds meer mensen kopen uit gemak smaakmakers uit pakjes en flesjes. Zoals bijvoorbeeld “Pepersaus Met Cognac” uit een pakje van Knorr of “Hot India Curry” uit een fles van Calvé.
Steeds meer mensen kopen uit gemak smaakmakers uit pakjes en flesjes. Zoals bijvoorbeeld “Pepersaus Met Cognac” uit een pakje van Knorr of “Hot India Curry” uit een fles van Calvé.
Deze kant-en-klare smaakmakers lijken handig en onschuldig. Maar als je op de verpakking kijkt, zie je allerlei synthetische toevoegingen. De pepersaus van Knorr bevat bijvoorbeeld smaakversterkers E621 en E627, oftewel mononatriumglutamaat en dinatriumguanylaat.
E-nummers en overgewicht
Beide stoffen E621 en E627 veroorzaken mogelijk buikvet. Het handige naslagboekje “Wat zit er in uw eten?” vermeldt dat deze stoffen je hersenen kunnen aantasten en allergieën en huidreacties kunnen veroorzaken. Wist je dat veel e-nummers je vetstofwisseling verstoren, waardoor je meer buikvet kunt krijgen.
Beide stoffen E621 en E627 veroorzaken mogelijk buikvet. Het handige naslagboekje “Wat zit er in uw eten?” vermeldt dat deze stoffen je hersenen kunnen aantasten en allergieën en huidreacties kunnen veroorzaken. Wist je dat veel e-nummers je vetstofwisseling verstoren, waardoor je meer buikvet kunt krijgen.
Waarom risico’s lopen op extra buikvet en vermoeidheid?
Waarom zou je deze risico’s lopen als je je eten veel beter zelf lekker kunt maken? Met kruiden, specerijen en andere natuurlijke smaakmakers die je vetverbranding activeren en je lichaam meer energie geven?
Waarom zou je deze risico’s lopen als je je eten veel beter zelf lekker kunt maken? Met kruiden, specerijen en andere natuurlijke smaakmakers die je vetverbranding activeren en je lichaam meer energie geven?
Kruiden en specerijen worden al minstens 50.000 jaar gebruikt. Intuïtief voelden onze voorouders al aan dat bepaalde kruiden en specerijen werkten als medicijn. De laatste jaren komen daar steeds meer wetenschappelijke bewijzen bij.
Top 3 specerijen die je vetverbranding activeren en energie gevenIk geef je een top 3 van specerijen en smaakmakers die je vetverbranding activeren en je energie geven:
Top 3 | Waarom is het gezond? |
---|---|
Kaneel |
|
Cayennepeper |
|
Komijnzaad |
|
Tientallen natuurlijke stoffen voor vetverbranding
Deze top 3 specerijen voor buikvetverbranding kun je overal kopen en ze maken je eten zoveel lekkerder! Wil je daar meer over weten? Je ontdekt hoe je je vetverbranding op alle mogelijke manieren activeert.
Deze top 3 specerijen voor buikvetverbranding kun je overal kopen en ze maken je eten zoveel lekkerder! Wil je daar meer over weten? Je ontdekt hoe je je vetverbranding op alle mogelijke manieren activeert.
Alle kleine beetjes helpen!
Begin vandaag nog met buikvet verbranden. De eerste stap is: kijk in je kastjes en koelkast. Staan daar nog pakjes en flesjes met dikmakende e-nummers? Weg ermee! Dan zet je al een hele grote stap!
Begin vandaag nog met buikvet verbranden. De eerste stap is: kijk in je kastjes en koelkast. Staan daar nog pakjes en flesjes met dikmakende e-nummers? Weg ermee! Dan zet je al een hele grote stap!
Ga lekker kruiden en specerijen gebruiken in je eten. Zoals een theelepeltje kaneel in je havermout, of wat rode peper in je groente-roerbak. Je lichaam zal je dankbaar zijn!
bron: Inge van Haselen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten