woensdag 7 januari 2015

breakfast-menu

SALADE MET RUNDERREEPJES, HÜTTENKÄSE EN AVOCADO

Voedingswaarde

  • Kcal
    310
  • Koolh.
    6.90g
  • Eiwit
    33.10g
  • Vet
    14.70g
  • Vezels
    5.80g

Ingredienten

  • Runderreepjes (130g)
  • Hüttenkäse (50g)
  • Gemengde sla (200g)
  • Avocado (40g)
  • Diverse soorten rauwkost (100g)
  • Augurk (20g)


Bereidingswijze

  1. Zet alle ingrediënten klaar voor gebruik.
  2. Maak een grote gemengde salade van diverse soorten sla, rauwkost en avocado.
  3. Besprenkel de salade licht met citroensap
  4. Verdeel de hüttenkäse over de salade en bestrooi met kruiden naar keuze. Verse koriander is een aanrader in dit gerecht.
  5. Zet de salade apart tot gebruik.
  6. Zet een wokpan op het vuur en smelt hierin een half theelepeltje kokosvet.
  7. Bak de runderreepjes om en om in 5 minuten gaar.
  8. Serveer de runderreepjes samen met de salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print