donderdag 12 januari 2012

Pasta met zalm en spinazie

Voor 1 persoon:
  • 40 gram ongekookte pasta ( = 100 gram gekookte pasta)
  • 100 gram zalm
  • 200 gram spinazie (liefst vers, maar kan ook diepvries zijn of gewoon een hak pot) 
  • 1/2 zakje Duyvis dipsaus smaak Cocktail 
  • 1/2 zakje Duyvis dip aanmaken met beetje mayo, beetje yoghurt en beetje water. 

Bereiding:
Pasta koken. Zalm paar minuten bakken zodat hij nog wat glazig is van binnen. Spinazie roerbakken (verse spinazie slinkt! vandaar dat je makkelijk 200 gram verse kunt nemen). Pasta op bord leggen, spinazie erdoor mengen en de zalm erop leggen. Sausje erover heen schenken en smullen maar!

Tip van Top
Je kan ook het dipsausje weglaten en in plaats daarvan 1 eetlepel bruschetta kruiden door de zalm roeren. Handig recept en in een mum van tijd op tafel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print