donderdag 8 januari 2015

OMELET CAPRESE

Een eiwit- en vetrijke maaltijd.

Voedingswaarde

  • Kcal
    289
  • Koolh.
    6.90g
  • Eiwit
    24.00g
  • Vet
    20.40g
  • Vezels
    1.10g

Ingredienten

  • Ei (100g)
  • Melk (25g)
  • Cherrytomaten (75g)
  • Mozzarella (50g)
  • Olijfolie om in te bakken (2g)
  • Basilicum (5g)

Bereidingstijd

15 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom de eieren met de melk. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
  2. Was en snijd de cherrytomaten.
  3. Snijd de mozzarella in plakken.
  4. Verhit de olie in een pan en bak het eimengsel circa 6 minuten tot de omelet gestold is. Draai om en verdeel de cherrytomaten en de mozzarella erover
  5. Laat nog circa 6 minuten doorgaren tot de mozzarella half gesmolten is.
  6. Voeg de basilicum de laatste minuut toe en warm het geheel nog even door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print