dinsdag 31 januari 2012

Italiaanse schotel


voor 4 personen:

  • 540 gram rundergehakt
  • 200 gram gesnipperde ui
  • 300 gram courgette in blokjes
  • 1 bakje champignons
  • 400 gram tomaatblokjes of puree
  • 60 gram bolognesefix (EGA), of 60 gram bloem of maizena 
  • 4 eetlepels verse basilicum gesnipperd of 1 eetlepel basilicum uit kruidenpotje
  • 400 gram gare pasta

Bak het gehakt rul, haal het vet eraf en voeg de ui toe. Bak deze even mee tot de ui glazig wordt. Voeg dan de champignons en de courgette toe en bak deze ook even mee. Doe dan de tomaatblokjes en de bolognesefix erbij en laat het geheel op een laag vuur, pruttelen. Eventueel wat vocht toevoegen tegen aanbranden). Roer als laatste, niet meekoken, de basilicum erdoorheen. Schep de pasta op een bord en schep daar de gehaktsaus overheen. 
Eetse!

Tip van Top
Een beetje Italiaanse kruiden en 1 theelepel gehakte knoflook (inproba) extra toevoegen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print