vrijdag 20 januari 2012

Hartige taart

Recept op basis van 4 personen (ieder een kwart taart)


  • 180 gram bruinbroodmix (Koopmans)
  • 120 cc water
  • tomaat in plakjes gesneden
  • 250 gram ui
  • champignons
  • 4 eieren en scheutje melk
  • 60 gram EGA bolognesemix met water
  • 60 gram geraspte kaas
  • italiaanse kruiden (oregano, basillicum, knofloo.)

Doe de bruinbroodmix (zonder granen) in een kom met water. Meng het met de mixer en deeghaken door elkaar. Leg een vochtige doek over de deegkom en laat het rijzen. Lees ook de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Roerbak alle groentes, voeg 60 gram bolognesemix met ongeveer 75 cc water toe en roer alles door elkaar. Doe het deeg in een bakvorm.
Klop de eieren met melk en giet dat erover heen. Strooi de geraspte kaas er overheen om het te gratineren. Bak de taart ongeveer 30 minuten op 200 C/gasstand 5, in de oven. Maak er een lekkere salade bij.


Tip van Top
Gewoon een kant en klaar wokgroentepakket nemen. Italiaan of Oosters. Let op: dit is een lunchgerecht. 
Bakken in een ronde taartvorm en 3 stukken invriezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print