woensdag 18 januari 2012

pasta-salade



En dit  eten we zaterdag.
Het recept hieronder is op basis van 2 personen
  • 80 gram rauwe pasta, 
  • 200 gram rauwe ham  
  • ½ komkommer 
  •  ½ paprika rode
  • 40 gram zilveruitjes 
  • 2 zure augurken 
  • 100 ml magere yoghurt
  • 25 gram mayonaise
  • 1 eetlepel tomatenpuree 
  • zoetstof naar smaak
  • ½  zakje bacon dipsaus
  • ½ theelepel sambal 
  • zout peper knoflookpoeder naar smaak.
Alles super fijn snijden en hiervan een saus maken. Deze  door de pasta doen!

Tip van Top
Een paar uur van tevoren klaarmaken en lekker laten intrekken in de koelkast. Ik heb dit recept voor 4 personen gemaakt, zonder zakje bacon dipsaus. Let op: rauwe pasta gebruiken! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print