maandag 22 juni 2015

volkoren wraps

Zelfgemaakte volkoren wraps

volkorenwrap
Nodig:
200g volkorenmeel (of spelt of rogge)
snufje zout
125ml lauwwarm water
1-2 el olijfolie, meer olie wilt zeggen zachtere wraps
Hoe maak je het:
1. Meng de ingrediënten in een kom en kneed het deeg voor ongeveer 5 minuten.
2. Bedek de kom met een vochtige theedoek en laat half uur rusten
3. Maak bolletjes van +/- 60 g.
4. Rol de bolletjes zo dun mogelijk uit.
5. Verwarm een droge koekenpan op middelhoog vuur.
6. Bak de wraps aan beide kanten 1 minuutje
Geeft 6 medium wraps
Je kan wraps ook heel goed invriezen, ik vouw ze altijd in 4-en (neemt minder plek in) en doe ze in een zakje, heb je ze nodig dan leg je ze 20 seconden in de magnetron en ze zijn klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print