dinsdag 10 april 2012

Soja Lecithine korrels

De EGA soja-lecithinekorrels kunnen worden toegepast ter ondersteuning van een goede vetstofwisseling, voor een verantwoord cholesterolgehalte en voor het behoud van sterke vaatwanden. Ook ter verbetering van het geheugen en de concentratie en voor betere leerprestaties kan dit voedingssupplement worden ingezet.

Productkenmerken
Ons voedsel bevat in veel gevallen te weinig lecithine om in onze behoefte te voorzien. Hierdoor zijn EGA lecithinenkorrels een welkome aanvulling op het voedingsmiddelenpakket voor hen die zware lichamelijke arbeid verrichten, voor sporters en voor ouderen. Bij het ouder worden neemt het geheugen in min of meerdere mate af. Voor een optimale werking van het geheugen hebben de hersenen onder andere choline nodig.
Lecithine is rijk aan choline. Volgens recentelijk wetenschappelijke bevindingen verbetert lecithine het geheugen, zowel bij jong als oud. Uit verschillende experimenten en onderzoeken is gebleken dat lecithine een zenuwsterkende werking heeft. Bij dagelijks gebruik van een extra hoeveelheid lecithine worden het reactievermogen en de vitaliteit verhoogd.

Drie maal daags 1-3 theelepels, toevoegen aan yoghurt, pap, kwark, vruchtensap, muesli, of desserts. Het is aan te bevelen, naast het gebruik van lecithine, voldoende meervoudig onverzadigde vetzuren met de voeding op te nemen, bijvoorbeeld in de vorm van zonnebloem of safloerolie.

De EGA soja-lecithinekorrels zijn verkrijgbaar in bussen van 400 gram.  Kosten 5 euro per pot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print