maandag 23 juli 2012

gepofte aardappel


Bereidingswijze

Voorbereiding: 
Was de aardappelen onder stromend koud water, borstel ze af en droog ze. Snijd de aardappelen op de vlakke kant kruiselings in en wrijf ze in met zout. Per aardappel vet u een stuk folie in met olie en pakt de aardappel hierin. 


Verder: 
Leg de in folie verpakte aardappelen op de barbecue en laat de aardappelen in ongeveer 40 minuten (grote aardappelen in 50 minuten) gaar worden. Keer de aardappelen tijdens het grillen een paar keer met de grilltang om.


Zo serveer je  ze: 
Neem de gare aardappels van het vuur, scheur voorzichtig de folie open en leg op elke aardappel een stukje kruidenboter. De aardappelen worden uit de schil gegeten.



Tip van Top
Lekker met griekse tatziki erbij ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print