vrijdag 20 maart 2015

chocolade mousse




Heel veel mensen zijn bang voor de decembermaand. Veel kerstdiners op de planning, lekker veel eten. Misschien ook minder tijd om te sporten? Guy Droog heeft hier een goed artikel over geschreven. Geniet gewoon van deze maand! Ik raad je aan om het artikel goed door te lezen en vooral het zinnetje “Mensen worden niet dik tussen kerst en nieuwjaarsdag, ze worden dik tussen nieuwjaarsdag en kerst” goed in je hoofd te stampen!





Maar goed back on point; tijd voor een nieuw voedzooi receptje! Dit keer een heerlijk recept voor een chocolade mousse! En voor deze mousse hebben we maar 4 ingrediënten nodig!


Basis Chocolade Mousse (voor 6 toetjes):


Mix deze ingrediënten met een staafmixer of keukenmachine tot een mousse. Verdeel het over 6 schaaltjes of glaasjes en leg ze voor een uur in de koelkast. Serveer de chocolademousse met bijvoorbeeld nog wat stukjes pure chocola,geschaafde kokosnoot, nootjes en besjes. Suuuuper makkelijk en echt onwijs lekker!


Een leuke tip; serveer deze choco mousse eens aan je gasten tijdens een kerstdiner zonder de ingrediënten te vertellen. Wedden dat ze het niet eens door hebben?


Enjoy!
Liefs, Jenny www.healthyfans.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print