dinsdag 12 november 2013

ragout op z'n egaas

  • 50 gram gekookte kipfilet
  • 1 blikje champions (uitgelekt)
  • 25 gr boter of margarine
  • bouillon gemaakt van bouillontablet (ongeveer 250-300 dl),
  • 15 gram bloem
  • Kerriepoeder en maggi 
Kipfilet koken en de champions laten uitlekken. Maak een roux; Smelt de boter in de pan (niet bruin laten worden), doe de bloem er in een keer bij, goed roeren tot de bloem goed is opgenomen, schenk er een beetje bouillon bij, goed roeren herhaalt dit tot de gewenste dikte (niet te dik en ook niet te dun).Voeg hierna de champions en de kipfilet toe. (voor de lekkere romige smaak) Op smaak brengen met kerriepoeder en maggi Lekker met 60 gram bruin stokbrood of met 100 gram rijst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print