maandag 25 juni 2012

simple honey


Gewoon, 250  ml magere yoghurt.
En dan een pak van Campina, want die is het lekkerst.
En last but not least  ... een theelepeltje honing. Acaciahoning bijvoorbeeld. Met een beetje zoetstof (Stevia). En dan ...  smullen maar.

In het weekend neem je gewoon de griekse Yoghurt (125 ml). Voor nog meer genieten. Met weer  een theelepeltje honing. Gezond en erg lekker!

Acaciahoning is een erg geurige en zachte honing, die vrijwel niet kristalliseert. Daarom is dit een goede honing voor mensen die maar een enkele keer honing gebruiken en niet van gekristalliseerde honing houden. Ook erg goed te gebruiken in de koffie, thee en yoghurt e.d. Acacia honing is afkomstig van de nectar van de zoetgeurende witte bloemen, die in het voorjaar bloeien. Deze Europese acacia honing kleurt prachtig helder en is mild zoet van smaak en aroma.
Lekker door de thee en muesli of over een frisse fruitsalade. Of door de koolsalade met wat rozijnen. Of door de zuurkool. En wat dacht je van bij de geitenkaas (lunch). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print