zondag 24 juni 2012

goed fruit eten!

Banaan en appel kun je ook zo op brood eten, of nog lekkerder,

  • beleg je boterham met pindakaas met plakjes banaan
  • of garneer je boterham appelstroop met appel.

Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 sneetjes bruinbrood
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel gemalen kokos (kan ook zonder)
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1/2 rode peper of 1 theelepel sambal oelek
  • 1 banaan, door midden gesneden of in plakjes
  • 1 lente-uitje

Voorbereiding

Meng de pindakaas met ketjap en peper of sambal tot een smeersel.
Besmeer de boterhammen met dit smeersel en leg hierop de plakken banaan. Bestrooi met het gesneden lente-uitje. Leg de boterhammen op elkaar. Evt. even in tosti-apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print