maandag 4 februari 2013

Tagliatelle met zalm en dillesaus

Ingrediënten: een zakje kruiden van de kruidenwinkel (zonder kleur-. geur- en smaakstoffen). Kosten 2 euro per zakje.
met dille, knoflook, uienpoeder, mosterdpoeder, peper, zeezout, magere melkpoeder en maismeel.

550 gram zalm
125 gram uien
125 gram doperwten
2 eetlepels olijfolie
500 cc water
tagliatelle

Bereidingswijze:
Doe de zalm in de sysaspan en langzaam laten garen. kopje water erbij? Langzaam laten garen.
Los de mix op in 500 cc water. Haal de zalm uit de pan en snij hem in stukjes. Voeg het overgebleven vocht toe aan de opgeloste mix. Schenk de olijfolie in de pan en fruit de ui glazig (niet bruinen).
Doe de doperwten en de zalm er bij en voeg de opgeloste mix toe. Breng dit aan de kook onder regelmatig roeren. Serveer met tagliatelle en salade natuurlijk.

Eet smakelijk!


Tip van Top:
Meteen 10 zakjes  bestellen!
Dit kon nog wel eens mijn lekkerste eten worden! (aldus Lianne)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print