Zelfgemaakte volkoren wraps
Nodig:
200g volkorenmeel (of spelt of rogge)
snufje zout
125ml lauwwarm water
1-2 el olijfolie, meer olie wilt zeggen zachtere wraps
200g volkorenmeel (of spelt of rogge)
snufje zout
125ml lauwwarm water
1-2 el olijfolie, meer olie wilt zeggen zachtere wraps
Hoe maak je het:
1. Meng de ingrediënten in een kom en kneed het deeg voor ongeveer 5 minuten.
2. Bedek de kom met een vochtige theedoek en laat half uur rusten
3. Maak bolletjes van +/- 60 g.
4. Rol de bolletjes zo dun mogelijk uit.
5. Verwarm een droge koekenpan op middelhoog vuur.
6. Bak de wraps aan beide kanten 1 minuutje
1. Meng de ingrediënten in een kom en kneed het deeg voor ongeveer 5 minuten.
2. Bedek de kom met een vochtige theedoek en laat half uur rusten
3. Maak bolletjes van +/- 60 g.
4. Rol de bolletjes zo dun mogelijk uit.
5. Verwarm een droge koekenpan op middelhoog vuur.
6. Bak de wraps aan beide kanten 1 minuutje
Geeft 6 medium wraps
Je kan wraps ook heel goed invriezen, ik vouw ze altijd in 4-en (neemt minder plek in) en doe ze in een zakje, heb je ze nodig dan leg je ze 20 seconden in de magnetron en ze zijn klaar.
Je kan wraps ook heel goed invriezen, ik vouw ze altijd in 4-en (neemt minder plek in) en doe ze in een zakje, heb je ze nodig dan leg je ze 20 seconden in de magnetron en ze zijn klaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten